de figuranten

de figuranten

  • Hoe kunnen we helpen?
  • Tot nu toe doen we alles zelf – ons logo, onze communicatie, onze website – en daar willen we vanaf. We zoeken een partner die deel van ons team wil worden, die met ons meedenkt en die alle zorgen rond campagnes en vormgeving op zich neemt.

Klant: De Figuranten – kunstenorganisatie in Menen

Al 25 jaar maakt De Figuranten eigenzinnige voorstellingen met veel aandacht voor mensen in kwetsbare posities in Menen. Vijf jaar geleden kwamen ze bij ons aankloppen. Sindsdien zijn wij ook Figurant.

Ons eerste jaar samen was intens. We ontwierpen een nieuw logo en ineens ook een volledig nieuwe beeldstijl. De oude site moest eraan geloven en werd vervangen door een wendbaar, makkelijk aan te passen exemplaar dat mee kan evolueren met de aanpak van het theatergezelschap.

Vijf jaar later blijft een wandeling door de beeldtaal van De Figuranten eentje waar je met plezier een dagtrip van maakt. We ontwierpen dichtbundels en tentoonstellingen, hadden onze hand in de scenografie van een voorstelling en tekenden voor een resem creatieve workshops met hun doelpubliek.

eng