vintecc

vintecc

vintecc

vintecc

  • Wat wij doen is buitengewoon boeiend, maar het is niet altijd gemakkelijk om uit te leggen. 
  • Begin anders gewoon bij het begin. 
  • Wel, ons doel is om de automatiserings-processen van onze klanten te versnellen via agile softwareontwikkeling en state-of-the-art technologieën.

Klant: Vintecc – creating smarter machines

Met een eenvoudige matrix schetste Vintecc tijdens ons intakegesprek wat ze doen op het whiteboard van hun vergaderzaal. Daarmee stond het idee aan de basis van het nieuwe logo eigenlijk al op het bord.

Dat logo was de eerste stap in het merkverhaal van Vintecc, al hadden ze toen al plannen om een eerste product in de markt te zetten. En dus toetsten we elke versie van het logo af met dat product. Capture heet het, een datalogging framework dat snel uitgebreid zou worden met Dual — nog meer software.

De nieuwe merkstijl werd voor het eerst aan de klanten gepresenteerd op Indumation, een beurs in Kortrijk Xpo. Vintecc bouwde er een interactieve installatie die wij aanvulden met levensgrote illustraties. Een life-size merkverhaal dus, waar de sales doorheen konden wandelen, klant aan de hand.

Nog meer illustraties maakten we voor de website, waar we de vier pijlers van het Vintecc-aanbod bevattelijk maken in beeld, aangevuld met picto’s, infographics en kleine animaties.

eng